Lotgenotencontact 3 juni as

Het is lang stil geweest hier. Natuurlijk is er veel gebeurd en ook weer niet. De maaltijden met Yip zijn nog steeds een uitdaging. Het kan periodes beter gaan, vorig jaar hebben we zelfs een 2,5 maand gehad dat hij echt goed at. We dachten, heel stiekem, dat we er misschien wel waren. De crisis bezworen! Wat zou dat fijn zijn! Helaas viel hij in december terug en zitten we daar nu nog in. Het breekt op; vooral de onrustige nachten door honger wat hij niet kan benoemen maar we nu wel herkennen. Overprikkeld door honger. Ik wist niet dat je dat ook kon zijn. We zijn dankbaar met een goed eetteam achter ons waar we altijd snel terecht kunnen voor overleg. Maar we hebben ook zorgen; gaat Yip het nog wel oppakken? Hoe blijven we die enorme terugvallen voor? Hoe zorgen we ervoor dat hij minder overprikkeld raakt waardoor hij zo vastloopt in eigenlijk alles. Soms zou ik best even over een glazen bol willen beschikken.

Wat helpt is praten hierover. Met je partner of een andere lieve naaste, iemand van het eetteam of een andere ouder. Nu in deze rare Corona tijd is veel hulpverlening stilgevallen en zijn de kinderen al weken full time thuis. Het eten, waarbij soms een maaltijd al een dagtaak kan zijn, komt volledig op de schouders van de ouders neer. En dat is pittig en soms simpelweg teveel.

In deze tijd is videobellen ineens heel normaal en makkelijk geworden. Het leek mij een leuk en goed idee om een meeting via Zoom te organiseren voor en door ouders. Luisteren naar elkaar, je hart luchten, zorg uiten, alles is welkom. Je mag ook alleen maar luisteren als dat is wat nu goed voelt voor jou. Weten dat je niet alleen bent kan al genoeg zijn.

Wil je bij de meeting zijn op woensdag 3 juni aanstaande om 20.00 uur? Stuur een mail naar info@naturalmom.nl en geef aan dat je je aan wilt melden. Ik stuur je dan de gegevens toe en zien we elkaar daar.

Ik kijk er naar uit!

Liefs van Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s