Tip van Yip

Een korte blog met een tip van Yip 😉

In het begin van ons blended diet avontuur gebruikte ik de verse maaltijdsoepen van de Albert Heijn als een soep voor de lunch. Makkelijk te maken én je kan het samen eten! Gezellig! Op vakantie is dit ook handig, je hoeft niet nog groente te gaan snijden of veel mee te nemen. Je haalt er 2 voedingen van zo’n 220 ML uit dus heb je een lunch en avondmaaltijd tijdens een dag weg. En ze zijn deze week nog in de bonus ook 😉

(Tomaat gaat niet helemaal lekker met de sonde vanwege de velletjes. Wellicht met een grotere maat sonde wel, Yippe had toen een neusmaagsonde maat 8)

Samengesteld met verse groente, een koolhydraatbron als linzen bijvoorbeeld en een zakje bouillon. Deze laatste gebruikte ik zelf niet omdat Yip geen gist mag hebben in zijn dieet en ik vind er net even teveel smaakmakers inzitten. Ik gebruik biologische bouillonpoeder van your organic nature voor de smaak.

Het gebruik van kruiden is heel nuttig bij blended diet. Je zou denk dat het niet zoveel toevoegt, maar jij eet ook graag een smakelijke maaltijd. Ook met blended proef je smaak als je bijvoorbeeld wat op boert. Ook kan je met kruiden en specerijen het lichaam helpen, bijvoorbeeld gember werkt goed bij misselijkheid en slijm en munt is heerlijk om af te koelen op warme dagen. Zomaar 2 voorbeelden.

Eet smakelijk!

2 gedachtes over “Tip van Yip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s