Toetjes

Sinds een week of 6 is Yippe echt begonnen met woordjes te zeggen. Een feestje om zijn stem meer en meer te horen en hem te zien ontdekken wat hij daar allemaal mee kan. Thuis is hij vertrouwd genoeg om te praten en zingen 💗 maar buiten de deur is hij nog stil.

Vanaf zijn vroege maanden gebruiken we al Babygebaren . Ook dit pakt hij de laatste weken goed op en buiten de deur is het voor hem nu veiliger om gebaren te maken dan een woordje.

Zijn favoriete gebaar is wel die van het woord “toetje”. Het liefst al zo’n beetje na 2 happen eten, je kan het altijd proberen tenslotte. 😉 Toetjes zijn belangrijk voor Yippe als aanvulling op zijn maaltijd. Ik vond er een aantal die ook flink wat kcal bevatten. Kokos is ook hierin het hoofd ingrediënt, lekker vet!

Draaiende wijsvinger op de wang, het gebaar voor toetje

Ella’s Kitchen heeft “the White one”. Een zakje weegt 90 gr en bevat 86kcal. Ik moest er even flink naar zoeken, maar uiteindelijk vond ik ze bij de Deen en sinds vorige week kan ik ze ook online bestellen bij Albert Heijn. Ze zijn best nog wel eens in de aanbieding trouwens (tip van Yip).

Organix heeft “just Apple, pineapple & coconut”. Een zakje van 100gram bevat 71 kcal. Albert Heijn heeft ze en bij Etos en Kruidvat heb ik ze ook wel zien staan.

Nieuw vond ik “We Love CoCo” bij de Lidl in de koeling. Kokosyoghurt met een smaakje van aardbei of blauwe bes of naturel. Een kuipje van 100 gram bevat 94 kcal. Deze heeft wel wat meer suiker door de toevoeging van het fruit, ik let daar wel op bij Yip. Maar voor de variatie is het top!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s